diumenge, 25 de maig del 2008

La Reina amb l'Institut Guttmann

Sa majestat la Reina Sofía va rebre, el 19 de maig del 2008, en audiència al Palacio de la Zarzuela, els guardonats amb els Premios Reina Sofía de Discapacidad 2007 en les seves modalitats de Rehabilitació i Integració i d’ Accessibilitat, entre els quals hi era l’Institut Guttmann.

L’Institut Guttmann, que va rebre el premi en virtut de l’equilibri i l’excel·lència de tots els seus aspectes pertinents al camp de la rehabilitació i la integració de les persones amb discapacitat que ha desenvolupat de forma continuada durant 42 anys, en aquesta recepció va ser representat pel seu gerent, el Sr. Josep M. Ramírez i pel president del seu patronat, el Sr. Juan Echevarría.

Els representants de l’Institut Guttmann van recollir el premi de mans d’Amparo Valcárce, Secretària d’Estat de Serveis Socials, Família i Discapacitat, en un acte en què Sa Majestat no va poder ser present el passat 13 de febrer.

Per aquest motiu, la Reina Sofía va voler felicitar personalment els premiats en aquest acte celebrat al Palau de la Zarzuela. En aquesta recepció la Reina Sofía va rebre membres de l’Asociación de Obras Sociales Irma Dulce de Salvador de Bahía (Brasil), entitat també guardonada dels Premios Reina Sofía 2007 de Rehabilitació i Integració de les persones amb discapacitat, i als representants dels ajuntaments de Vegadeo (Astúries), Aldaia i Jerez de la Frontera (Cadis), guardonats amb el Premi d’Accessibilitat.