divendres, 8 de maig del 2009

XXI Jornada Tècnica sobre Rehabilitació Neuropsicològica Infantil

La XXI Jornada Tècnica de l’Institut Guttmann tindrà lloc el dilluns 8 de juny, a l’Auditori ONCE de Barcelona, Gran Via de les Corts Catalanes, 400. La participació és gratuïta per a tots els Amics de l’Institut Guttmann. Cal confirmar l'assistència a través de l’adreça de correu electrònic amics@guttmann.com.

Enguany la Jornada Tècnica tractarà el tema Rehabilitació Neuropsicològica Infantil i comptarà amb la participació, entre la d’altres professionals, de la neuropsicòloga australiana especialitzada en el tractament del Dany Cerebral Infantil, la Dra. Vicki Anderson, que serà l’encarregada de donar la conferència inaugural.

Participaran també, en l’apartat de ponències, el professor Eduardo Soriano, Catedràtic del Departament de Biologia Cel·lular de la Universitat de Barcelona i Director del Laboratori de Neurobiologia del Desenvolupament i Regeneració de l’Institut de Recerca Biomèdica del Parc Científic de Barcelona i la professora Núria Sebastián, Doctora en Filosofia i Ciències de l’Educació i Catedràtica del Departament de Tecnologies de la Informació i les Comunicacions de la Universitat Pompeu Fabra.

En la sessió de la tarda tindrà lloc el taller sobre els aspectes pràctics de la intervenció neuropsicològica infantil on hi participarà l’Equip de Rehabilitació Neuropsicosocial de l’Institut Guttmann.

Per consultar el contingut del programa:
http://www.activacongresos.com/FulletoCatala.pdf