divendres, 9 d’octubre del 2009

LA INICIATIVA “SPIRIT OF SERVICE” D’A.T.KEARNEY DÓNA SUPORT A L’INSTITUT GUTTMANN

“Spirit of Service”, el projecte en què s’engloben totes les accions de responsabilitat social d’A.T.Kearney, una de les majors consultores de direcció del món, dóna suport al nostre programa d’iniciació i promoció de l’esport adaptat per a persones amb discapacitat física d’origen neurològic. La consultora estratègica A.T.Kearney compte amb una àmplia trajectòria de compromís en l’ajuda a fundacions sense afany de lucre.

La setmana passada A.T.Kearney va organitzar a Barcelona una reunió internacional amb tots els seus directius. Aprofitant la seva estada a la nostra ciutat, el divendres al matí, el President mundial d’A.T.Kearney, Sr. Paul Laudicina i el president d’A.T.Kearney Iberia, Sr. João Pena, van visitar l’Institut Guttmann, per conèixer de més a prop el nostre hospital.

Per la nit, a la Llotja de Mar, es va organitzar un sopar que va reunir més de 300 persones entre consultors i directius de les seus que l’empresa té repartides per tot el món. Al finalitzar el sopar es va lliurar a la nostra Fundació Institut Guttmann un xec per valor de 10.000 €, en un acte presentat per el medalliste olímpic José Luís Doreste. Durant tota la celebració, els professionals d’A.T.Kearney, van seguir demostrant el seu esperit més solidari fent aportacions individuals que van sumar 3.925 € per finançar el programa de la nostra Fundació.


El senyor João Pena, President d’A.T.Kearney Iberia, en el seu discurs d’inauguració de l’acte, va declarar: “Després d’haver visitat les instal·lacions de l’hospital, no només ens va impressionar la qualitat dels seus professionals i dels serveis que ofereixen, sinó la motivació de les persones que van allà a rebre tractament”.

dimecres, 7 d’octubre del 2009

La Fundación Adecco i SegurCaixa fan possible la posada en marxa de dos projectes a l’Institut Guttmann


La Fundación Adecco, amb la col·laboració de SegurCaixa, ha donat suport un cop més a l’Institut Guttmann. Des de l’any 2006 la Fundación Adecco ha col·laborat en diferents projectes de l’Institut Guttmann que afavoreixen la rehabilitació integral de persones afectades per una gran discapacitat física d’origen neurològic. Juntament amb diverses entitats del teixit empresarial català, s’ha donat suport a l’activitat de l’Institut Guttmann.

Enguany, juntament amb SegurCaixa, es posaran en marxa dos projectes amb una aportació que arriba als 46.800 euros i que permetrà crear una Guia de Suport per a cuidadors familiars de persones amb lesió medul·lar o dany cerebral adquirit titulada “¡Perquè tu ets important!” i l’equipament de l’Àrea de Teràpia Ocupacional.

El passat 1 d’octubre, el subdirector d’organització i RRHH de SegurCaixa Holding, Jesús García, el director general de la Fundación Adecco, Francisco Mesonero i el coordinador regional d’Adecco, Fco. Javier Pérez es van reunir a l’Institut Guttmann amb membres de l’equip directiu de l’hospital. Després de la reunió es va fer un recorregut per les instal·lacions, finalitzant la visita amb el descobriment d’una placa que reconeix el suport de les dues entitats a l’Institut Guttmann.


Francisco Mesonero, director general de la Fundación Adecco, va voler fer referència a l’acord: “ens sentim molt identificats amb el projecte de l’Institut Guttmann i amb els beneficis que aporta per a les persones amb discapacitat. Per això volem seguir donant suport i confiant en una institució de referència que ha demostrat la seva sostenibilitat i aportació a la societat i en especial a aquells que més ho necessiten i les seves famílies”.