dimarts, 15 de juny del 2010

La Fundación Adecco i LACER S.A. aporten set electrocardiògrafs digitals a l'Institut Guttmann

La Fundación Adecco i LACER, S.A. han col·laborat amb l’Institut Guttmann en l’adquisició de set electrocardiògrafs per a la implementació de l’electrocardiografia digital, la qual cosa permetrà la integració de les proves electrocardiogràfiques realitzades als pacients en la seva història clínica informatitzada. Aquest sistema aporta una major facilitat i rapidesa en la realització dels registres electrocardiogràfics i agilitza la lectura de les dades del pacient en temps real, alhora que representa un factor afegit per a la seguretat del pacient i la qualitat de la prestació assistencial.

Santiago Alsina, director de Relacions Institucionals de LACER, S.A. ha visitat una unitat d’hospitalització on s’ha explicat el funcionament d’un electrocardiògraf. L’acte també ha comptat amb la presència de representants de la Fundación Adecco que s’han mostrat de nou satisfets pel fet de continuar donant suport a les diferents iniciatives tecnològiques que situen l’Institut Guttmann en un centre tecnològic capdavanter pel que fa a la neurorehabilitació tant a nivell nacional com internacional.

Aquest projecte s’inscriu dins el suport que ambdues institucions, Fundación Adecco i LACER, S.A., realitza a favor de la inclusió social i laboral de les persones amb gran discapacitat.

dimecres, 9 de juny del 2010

L'Institut Guttmann et convida a participar en un Flashmob

Com ja sabeu, l’Institut Guttmann celebra enguany el 45è aniversari de la seva inauguració i amb aquest motiu s’estan organitzant un seguit d’activitats commemoratives. En aquesta ocasió us proposem un repte lúdic i participatiu:

Us convoquem aquest dissabte dia 12 de juny a les 12h a participar en un Flashmob a la Rambla Catalunya de Barcelona.

El Flashmob és una activitat organitzada on un grup de persones es concentren momentàniament, per realitzar una coreografia i acte seguit, dispersar-se ràpidament. L’activitat té prevista una durada d’entre cinc i deu minuts i hi esteu convidats tots els amics, pacients, expacients, familiars i col·laboradors de l’Institut Guttmann.

Ja pots descarregar-te la coreografia i començar a assajar al youtube o bé a través del facebook:

http://www.youtube.com/watch?v=DE66kwT167Q

http://www.facebook.com/event.php?eid=114904745216643&ref=ts

Comptem amb tu!

AGENDA:

Data: 12 de juny a les 12h.

Lloc: Rambla Catalunya, 126 (Davant l’edifici de la Diputació de Barcelona).

Com arribar-hi: Transport públic: Diagonal (210 m) L3, L5 Parada Diagonal.L3, L5 Diagonal.