dimarts, 1 de març del 2011

L'Institut Guttmann rep la Medalla d'Or al Mèrit Cívic

L’Ajuntament de Barcelona va distingir ahir l’Institut Guttmann amb la Medalla d’Or al Mèrit Cívic com a reconeixement als 45 anys de trajectòria de la institució. L’acte que va comptar amb la presència de nombroses personalitats de la societat civil, polítics, representants de rellevants institucions i associacions, així com una gran quantitat d’amics, col·laboradors, pacients i familiars, va ser un esdeveniment ple de simbolisme i molt emotiu per a tots els presents.

La medalla va ser lliurada per l’alcalde de Barcelona, l’Il·lm. Sr. Jordi Hereu, al Sr. Juan Echevarria, expresident del Patronat de la Fundació que va estar al capdavant de la institució durant dinou anys. Un dels moments més emotius de l’acte va ser la lectura de la glossa a càrrec de l’expacient i periodista Sergi Cutillas que va elogiar no només la tasca assistencial i social de la institució, sinó la vessant humana de la que tot l’equip professional n’ha fet sempre gala al llarg dels seus 45 anys d’història. Seguidament, el president del Patronat, Sr. Francesc Homs en nom de la institució va agrair la distinció i va manifestar el compromís de la Fundació en avançar encara més i amb major eficàcia en els seus objectius fundacionals. En acabat l’acte protocol·lari, tots els presents, varen gaudir de la celebració amb una copa de cava al Pati de l’Ajuntament.


Aquest guardó que omple d’orgull totes les persones que formen part de la família Guttmann, és al mateix temps un especial reconeixement per als “Amics de l’Institut Guttmann” ja que el seu suport i col·laboració han estat imprescindibles per aconseguir ser l’hospital que avui som, una institució referent internacional en neurorehabilitació i una organització respectada per tothom i estimada per moltes persones. A tots vosaltres, moltes gràcies!