dimarts, 10 de juny del 2008

Gran exit de les XX Jornades Tècniques

Els passats 5 i 6 de juny van tenir lloc les XX Jornades Tècniques de l'Institut Guttmann dins del marc del Salón Avante. Enguany les jornadas es van organitzar en col.laboració amb l'Institut de Neurociències de la Universitat Autònoma de Barcelona i van donar cita a Barcelona als professionals més rellevants de l'àmbit de la neurorehabilitació i la recerca en l'estudi de la reparació de la Lesió Medul·lar.

Dins del mateix marc el dia 5 de juny es va celebrar el Seminari sobre Estimulació no invasiva en Neurorehabilitació dirigit per Alvaro Pascual Leone basat en els continguts de la Cátedra de Biomedicina de la Fundació BBVA que s'està desenvolupant a l'Institut Guttmann.

Més de 250 incrits, entre les dues convocatòries, van poder escoltar en primera persona les conferències de personalitats, com la d'en Wagih El Masri, president de la International Spinal Cord Society, o la del professor Volker Dietz, director de la European Multicenter Spinal Cord Injury o del professor Joaquim Fuster, reconegut investigador en neurologia de la Universitat de California.
Adjuntem article publicat a El País el dia 2 de juny de 2008 amb motiu d'aquestes Jornades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per fer un comentari al Blog del Amics de l'Institut Guttmann

El seu comentari serà publicat properament.