divendres, 8 d’agost del 2008

Agilent Technologies col.labora amb el nostre hospital

El passat 22 de juliol vam rebre la visita dels responsables de l’empresa Agilent Technologies que, mitjançant la Fundació Adecco, dóna suport des de l’any 2006 a les activitats que l’Institut Guttmann realitza a favor de la inclusió social i laboral de les persones amb gran discapacitat. Agilent Technologies continua donant suport a l’Aula d’Iniciació Pre-laboral i participa en el nou Projecte Biometrics.

El projecte Biometrics es un sistema que engloba un conjunt d’instruments electrònics precisos per a realitzar l’avaluació i tractament de les extremitats dels pacients amb una gran discapacitat física d’origen neurològic. Agilent Technologies, com a empresa líder en el sector de l’alta tecnologia electrònica i biomèdica, espera contribuir d’aquesta manera en el desenvolupament de mesures que contribueixin a la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat i a la conseqüent integració social i laboral.

Fundació Adecco, a través del seu servei de consultoria per a empreses, pretén l’alineació entre l’acció social i l’activitat empresarial. L’Aportació d’Agilent Technologies a l’Institut Guttmann n’és un clar exemple.

Van acompanyar al director general, Jordi Fàbregas, i a la responsable de recursos humans, Estíbaliz Ortiz, d’Agilent Technologies, el coordinador regional de la Fundació Adecco a Catalunya, Francesc Xavier Pérez, i el director regional d’Adecco Zona Barcelona, David Sanglas.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per fer un comentari al Blog del Amics de l'Institut Guttmann

El seu comentari serà publicat properament.