divendres, 5 de desembre de 2008

Dia Internacional de l’Espina Bífida a l’Institut Guttmann

El passat 21 de novembre, va ser el Dia Internacional de l’Espina Bífida. Amb aquest motiu, el dissabte dia 22, l’Associació Catalana d’Espina Bífida i Hidrocefalia (ACAEBH), va organitzar a les instal·lacions de l’Institut Guttmann, una jornada tècnica i lúdica dirigida als seus associats, en la qual van participar més de 100 persones.

Com les edats dels participants eren diverses, va haver en tot moment activitats paral·leles per a tots els gustos. Pel matí, a la Sala d’actes, es van realitzar diferents xerrades, que van tractar diversos temes de gran interès per als participants, com la presentació del Fòrum Català de Pacients, el Sr. Tomás Castillo, que va presentar el seu llibre “Déjame intentarlo, la discapacidad: hacia una visión creativa de las limitaciones humanas”, i una taula rodona sobre esport i autonomia personal. La presentació de la Jornada, la va realitzar el Sr. Rafael Reoyo, president d’ACAEBH, acompanyat pel Dr. Josep M. Ramírez, director gerent de l’Institut Guttmann.

Paral·lelament, al pavelló d’esports, es van realitzar diverses activitats d’esports adaptats per als nens i joves, com tenis, hoquei y tenis taula.

Després del dinar, es va continuar a la sala d’actes amb un taller de grup per als grans i a la sala d’animació es va realitzar una activitat amb els nens i joves.
Es va clausurar la Jornada amb la celebració de l’Assemblea de socis de l’entitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per fer un comentari al Blog del Amics de l'Institut Guttmann

El seu comentari serà publicat properament.