dijous, 7 d’octubre del 2010

L' Institut Guttmann organitza la VI edició dels Jocs Esportius Guttmann

Aquest dimarts 5 d’octubre va tenir lloc la VI edició dels Jocs Esportius Guttmann sota el lema “Per un esport sostenible i amb igualtat de possibilitats”, amb els pacients i familiars de l’hospital com a principals protagonistes. Com ja és habitual, la filosofia de la jornada, va ser la realització d’activitats físico-esportives inclusives on tothom, indiferentment de les seves capacitats, pogués participar de manera activa i efectiva en activitats esportives en el seu entorn immediat.

Enguany l’equip de professionals de l’Institut Guttmann ha comptat amb prop d’un centenar de futurs fisioterapeutes i mestres d’educació física de la Universitat de Girona (UdG) i la Universitat Internacional de Catalunya (UIC) per tal d’impartir conjuntament les diferents disciplines esportives. D’aquesta manera, l’Institut Guttmann contribueix a la formació dels futurs professionals d’educació esportiva dotant-los dels suficients recursos per a incloure les persones amb discapacitat en qualsevol activitat física i esportiva.

Es van celebrar tot tipus d’activitats físiques i esportives com ara atletisme, tir amb arc, esquí adaptat, bàsquet, esgrima, country i un llarg etcètera. El punt més emocionant de la jornada va ser la sessió final d'aeròbic que va comptar amb la participació de tots els pacients, familiars, professionals i universitaris presents a la jornada.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per fer un comentari al Blog del Amics de l'Institut Guttmann

El seu comentari serà publicat properament.