dijous, 13 d’octubre del 2011

Premi ‘Best in Class‘ a l’hospital amb el millor projecte en Sostenibilitat

L’Institut Guttmann ha estat reconegut, a la VI Edició dels Premis ‘Best in Class’ celebrada a Sevilla, com l’Hospital amb el Millor Projecte en Sostenibilitat a nivell estatal. D’entre els dotze candidats finalistes dins de la categoria a tota Espanya, l’Institut Guttmann s’ha erigit amb l’esmentat guardó, patrocinat pel Grupo Ferrer, que reconeix aspectes com el respecte pel medi ambient, així com l’ús eficient i responsable dels recursos i de les energies renovables.


Els premis anuals, ‘Best in Class’ incentiven la motivació i l’estímul del Sistema Nacional de Salut a través del reconeixement públic i tenen com a objectiu reconèixer públicament al millor centre hospitalari i als millors serveis o unitats del territori nacional, tant públic com privat, que busquen l’excel·lència en l’atenció envers els seus pacients.

Recentment, l’Institut Guttmann també ha obtingut el reconeixement internacional que atorga l’Acreditació ISO14001 i que certifica l’acompliment de la política de protecció mediambiental en l’execució de tots els processos de l’organització i que busca l’equilibri entre el manteniment de la rendibilitat i la reducció dels impactes mediambientals.



Aquesta distinció reconeix i incentiva la feina que l’Institut Guttmann, de manera responsable i compromesa, porta a terme des de fa anys i que s’inclou dins de la Política de Qualitat Total de la institució. Aquest model compta amb la implicació de tots els professionals i col·laboradors i està orientat cap a l’excel·lència i l’eficaç compliment dels seus objectius fundacionals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per fer un comentari al Blog del Amics de l'Institut Guttmann

El seu comentari serà publicat properament.