dimecres, 23 de novembre del 2011

L’Institut Guttmann i Voluntaris de TMB promouran l’autonomia de les persones amb discapacitat al metro

Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) i l’Institut Guttmann han subscrit un conveni de col·laboració per desenvolupar activitats de foment de l'autonomia personal a la xarxa de metro.


A partir d'ara i dins els programes de rehabilitació, els nostres pacients podran participar en sessions mensuals de coneixement de la configuració de la xarxa de metro i l’ús efectiu del servei de la mà d'empleats voluntaris de TMB. L'activitat tindrà lloc un cop al més i els participants seran els pacients seleccionats pels responsables dels programes de rehabilitació de l’hospital.

El nou acord dóna continuïtat a l’activitat que des de fa més de deu anys es porta a terme a l’Institut Guttmann conjuntament amb els conductors solidaris d’autobús de TMB que ajuden i ensenyen a les persones amb discapacitat a desplaçar-se fins l’àrea metropolitana de Barcelona fent ús d’aquest mitjà de transport públic.


Aquesta iniciativa forma part dels objectius fundacionals de l’Institut Guttmann que com a entitat d’iniciativa social vetlla per l’equiparació d’oportunitats mitjançant la promoció i el desenvolupament d’activitats de prevenció, divulgació i sensibilització social.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per fer un comentari al Blog del Amics de l'Institut Guttmann

El seu comentari serà publicat properament.