dijous, 13 d’octubre del 2011

Premi ‘Best in Class‘ a l’hospital amb el millor projecte en Sostenibilitat

L’Institut Guttmann ha estat reconegut, a la VI Edició dels Premis ‘Best in Class’ celebrada a Sevilla, com l’Hospital amb el Millor Projecte en Sostenibilitat a nivell estatal. D’entre els dotze candidats finalistes dins de la categoria a tota Espanya, l’Institut Guttmann s’ha erigit amb l’esmentat guardó, patrocinat pel Grupo Ferrer, que reconeix aspectes com el respecte pel medi ambient, així com l’ús eficient i responsable dels recursos i de les energies renovables.


Els premis anuals, ‘Best in Class’ incentiven la motivació i l’estímul del Sistema Nacional de Salut a través del reconeixement públic i tenen com a objectiu reconèixer públicament al millor centre hospitalari i als millors serveis o unitats del territori nacional, tant públic com privat, que busquen l’excel·lència en l’atenció envers els seus pacients.

Recentment, l’Institut Guttmann també ha obtingut el reconeixement internacional que atorga l’Acreditació ISO14001 i que certifica l’acompliment de la política de protecció mediambiental en l’execució de tots els processos de l’organització i que busca l’equilibri entre el manteniment de la rendibilitat i la reducció dels impactes mediambientals.



Aquesta distinció reconeix i incentiva la feina que l’Institut Guttmann, de manera responsable i compromesa, porta a terme des de fa anys i que s’inclou dins de la Política de Qualitat Total de la institució. Aquest model compta amb la implicació de tots els professionals i col·laboradors i està orientat cap a l’excel·lència i l’eficaç compliment dels seus objectius fundacionals.

dilluns, 10 d’octubre del 2011

Conveni de col·laboració per a la inclusió social de les persones amb discapacitat a través de la pràctica de l’esport

La Fundación Alex, la Fundación Handisport i l’Institut Guttmann acaben de signar un conveni de col·laboració que estableix les bases d’un projecte solidari que busca la inclusió social de les persones amb discapacitat i les seves famílies, a través de la pràctica d’activitats esportives.




Les tres fundacions promouran la pràctica d’activitats ludicoesportives, entre les que destaquen la vela, el piragüisme, l’esquí nàutic, el busseig i el golf entre d’altres. Aquestes activitats es realitzen a diferents punts de l’illa de Mallorca, per la qual cosa, els pacients també podran desenvolupar habilitats adquirides durant el seu procés de rehabilitació.





L’acord compta amb la implicació de les tres fundacions: la Fundación Alex serà la responsable d’oferir les beques relacionades amb l’allotjament, el transport i la manutenció; la Fundación Handisport s’encarregarà de portar a terme les activitats esportives a les seves instal·lacions i d’aportar el necessari equipament esportiu; i l’Institut Guttmann, per la seva banda, serà l’entitat responsable de seleccionar els 20 pacients més adients que podran formar part d’aquesta iniciativa, sempre dins del seu procés rehabilitador, així com d’aportar els monitors especialitzats.