dimecres, 10 de setembre del 2008

Professionals de l’Institut Guttmann participen en el IV Congrés de la Sociedad Española de Neurorrehabilitación.(SENR)

La Dra. Montserrat Bernabeu, cap de la Unitat de Dany Cerebral, la Dra. Sara Laxe, metgessa rehabilitadora i la Sra. Maria Josep Delshorts, coordinadora d’infermeria, de l’Institut Guttmann, intervindran com a ponents en el Congrés de la Sociedad Española de Neurorrehabilitación (SENR), que se celebrarà a Santiago de Compostela, del 18 al 20 de setembre del 2008, amb el lema “Millorar l’atenció multidisciplinar en Neurorehabilitació”.

La Dra. Montserrat Bernabeu participarà en la taula rodona dedicada al tema “Models assistencials unitats de Neurorehabilitació”, la Dra. Sara Laxe farà la ponència “Introducció sobre el desenvolupament dels Core Sets per al traumatisme cranioencefàlic”, i la Sra. M. Josep Delshorts tractarà el tema “Diferents cures i atencions d’infermeria en el dany cerebral”.

Aquest Congrés se celebra sent presidenta de la SERN la Dra. Montserrat Bernabeu, que és també membre del comitè científic juntament amb el Dr. Joan Vidal, cap de la Unitat de Lesió Medul·lar i, alhora, la Sra. Marta García, cap d’infermeria de l’Institut Guttmann, forma part de la secretaria del comitè organitzador.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per fer un comentari al Blog del Amics de l'Institut Guttmann

El seu comentari serà publicat properament.