divendres, 26 de setembre de 2008

L’Institut Guttmann ha estat distingit amb la “Placa de la Mercè’08” pel Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya.

El Departament de Justícia, amb motiu de celebrar la Festa de la Mare de Déu de la Mercè, patrona de Barcelona i de les Institucions Penitenciàries, va dur a terme el passat 24 de setembre, un acte de reconeixement públic a les persones i entitats de la societat civil que col·laboren amb aquest departament en la seva tasca orientada a la rehabilitació i la reinserció social de les persones privades de llibertat.

L’Institut Guttmann va ser una de les institucions seleccionades per ser distingida amb una “Placa de la Mercè 2008”, per la col·laboració desinteressada que dóna a la coordinació i supervisió de les diferents activitats per a persones sotmeses a un règim penitenciari amb mesures penals alternatives, a fi d’afavorir la seva reinserció social i per tal que puguin gaudir, quan en justícia els correspongui, del mateix grau de llibertat que tenim la resta de la ciutadania.

El Dr. Josep M. Ramírez, director gerent de l’Institut Guttmann va rebre la distinció de mans de la consellera de Justícia, l’Hble. Sra. Montserrat Tura, i va intervenir al final de l’acte per manifestar la gratitud i agraïment en nom de totes les persones i entitats de la societat civil guardonades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per fer un comentari al Blog del Amics de l'Institut Guttmann

El seu comentari serà publicat properament.