dimecres, 19 de novembre del 2008

Mostra fotogràfica DES DE L'INTERIOR

Fins el proper 12 de gener es pot visitar a la Sala d’Animació del nostre hospital la mostra fotogràfica titulada Des de l’interior. Aquesta mostra de 25 fotografies és un resum íntim de l’interior de l’Institut Guttmann vist des de la càmera de Domingo Ruiz, fotògraf professional i familiar d’un pacient del nostre centre.

Des de l’interior ens descriu, mitjançant la fotografia, les sensacions i els racons que s’amaguen a l’Institut Guttmann i ens ofereix una visió molt propera similar a la que qualsevol persona podria tenir passejant pels passadissos de l’hospital.

- Els familiars, companys, amics i totes les persones que convivim amb el pacient estem ajudant també, sovint sense saber-ho, a que aquest pas tan important en la vida d’algunes persones sigui més lleuger de portar, - ens diu l’autor.

- Un s’adona de la força que surt de l’interior de l’esser humà, de la seva voluntat, capacitat i ganes de viure. Sents la lluita per no ser diferent, de ser autònom, de poder tenir una vida normal, en definitiva de no dependre de ningú.-

Amb aquestes paraules Domingo Ruiz presenta aquesta exposició que té com a objectiu donar a conèixer l’Institut Guttmann d’una forma allunyada de l’estereotip mèdic i oferir un coneixement més proper de la quotidianitat habitual que s’amaga darrera les seves instal·lacions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per fer un comentari al Blog del Amics de l'Institut Guttmann

El seu comentari serà publicat properament.