dilluns, 19 de gener del 2009

Abertis i l'Institut Guttmann firmen un acord de col.laboració

El conseller delegat d'Abertis, Salvador Alemany, i el director gerent de l'Institut Guttmann, Josep Maria Ramírez, han firmat avui un acord de col.laboració que vincula ambdues entitats per al desenvolupament de projectes i actuacions conjuntes tant en l'àmbit de la Responsabilitat Social Corporativa com en el compliment dels seus respectius objectius fundacionals.


L'acord es concretarà amb diverses iniciatives durant l'any 2009, especialment en projectes relacionats amb el Programa de Seguretat Viària que desenvolupa la Fundació Abertis. Inicialment, l'acord suposa una aportació econòmica d'Abertis com a recolzament a la iniciativa "Amics de l'Institut Guttmann", destinada al programa "Ampliació de l'equipament del laboratori d'anàlisi digital de la marxa i el moviment corporal en pacients afectats per una gran discapacitat física d'orígen neurològic". Aquest programa és un dels projectes de l'Institut Guttmann que té com a objectiu la digitalització i automatització de l'estudi cinemàtic (moviment), cinètic (forces) i neurofisiològic (electromiografia) de la marxa i del moviment corporal amb la finalitat de millorar el diagnòstic i tractament de les deficiències del sistema locomotor i neuromuscular.

Amb aquest acord Abertis s'incorpora al col.lectiu d'empreses amigues de l'Institut Guttmann i s'espera que el seu exemple serveixi d'estímul per a que altres importants entitats se sumin a aquesta "iniciativa" de la que ja formen part un bon nombre d'empreses.

Així mateix, l'acord suposa també que Abertis - a través dels convenis que manté amb reconegudes companyies del sector tecnològic - propiciarà la cessió a l'Institut Guttmann de software especialitzat per a persones amb discapacitat física i altres eines informàtiques.

L'acord de col.laboració s'emmarca, per part d'Abertis, en el seu Pla Estratègic de Responsabilitat Social Corporativa, que estableix un compromís d'implicació de la companyia en les comunitats en les que opera i en el seu teixit social, com a mostra dels valors i prioritats que regeixen les relacions amb els seus grups d'interès i el seu desig de contribuir al desenvolupament social.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per fer un comentari al Blog del Amics de l'Institut Guttmann

El seu comentari serà publicat properament.