dijous, 30 de juliol del 2009

CONVENI DE COL•LABORACIÓ ENTRE LA FUNDACIÓ ”LA CAIXA” I L’INSTITUT GUTTMANN


El dilluns 27 de juliol, l’Institut Guttmann va signar un conveni de col·laboració amb la Fundació “la Caixa” per donar suport al projecte “Aula d’informàtica i d’ iniciació prelaboral” que ja s’està realitzant a l’Institut Guttmann.

El projecte es va presentar a la Convocatòria d’Inclusió social i laboral de persones amb discapacitat que la Fundació “La Caixa” va publicar a principis d’any. Amb aquesta convocatòria la Fundació “La Caixa” pretén concedir ajuts per a la realització de projectes innovadors que donin resposta a les necessitats socioeducatives actuals i de projectes de millora de la qualitat de vida de les persones amb problemes de salut física o mental.


L’Institut Guttmann amb aquest projecte té per objectiu facilitar als pacients, com a part integrant del seu procés rehabilitador, l’alfabetització digital, la iniciació a la informàtica i a la navegació per internet, així com l’aprenentatge en la utilització de les ajudes tècniques necessàries, adaptades a cada cas en particular, per a la seva millor accessibilitat digital possible.


Alhora, aquesta iniciativa pretén oferir als seus expacients, o a d’altres persones amb gran discapacitat sobrevinguda, l’oportunitat de seguir una formació ocupacional i uns programes d'inserció laboral i professional que, de manera adaptada a les seves necessitats i possibilitats funcionals, potenciïn la competència i competitivitat de cadascú. I gràcies a les línies de cooperació establertes amb diferents entitats especialitzades en aquesta activitat estem facilitant el seu accés al mercat laboral i potenciant una inclusió social activa i normalitzadora.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per fer un comentari al Blog del Amics de l'Institut Guttmann

El seu comentari serà publicat properament.