divendres, 10 de juliol del 2009

L’Institut Guttmann rep la Medalla al Mèrit de la Seguretat Vial

El Consell de Ministres va aprovar el passat 29 de juny el real decret per al qual es condecora amb la Medalla al Mèrit de la Seguretat Vial, en la seva categoria d’or (la de més importància) i distintiu blau (per activitats tècniques o pedagògiques) a l’Institut Guttmann i a l’Hospital Nacional de Paraplégicos de Toledo.

El guardó reconeix la tasca que fa l’Institut Guttmann en l’assistència i rehabilitació especialitzada de persones afectades per una lesió medul·lar i/o dany cerebral adquirit i premia el seu permanent i actiu compromís tant en la prevenció dels accidents de trànsit, com en la millora de les condicions de reinserció social per a les persones amb discapacitat.

Alfredo Pérez Rubalcaba va entregar la Medalla al Mèrit de la Seguretat Vial 2009 al Dr. Josep M. Ramírez, director gerent de l’Institut Guttmann el 9 de juliol al Palacio de Congresos de Madrid dins del marc de la celebració del 50è aniversari de la DGT i la Guàrdia Civil. Després de recollir el guardó, el Dr. Josep M. Ramírez va fer una crida sobre les necessitats dels ferits per traumatisme cranioencefàlic que “cada vegada són més perquè gràcies a la millora de l’assistència mèdica s’ha incrementat la supervivència”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per fer un comentari al Blog del Amics de l'Institut Guttmann

El seu comentari serà publicat properament.