dimecres, 7 d’octubre de 2009

La Fundación Adecco i SegurCaixa fan possible la posada en marxa de dos projectes a l’Institut Guttmann


La Fundación Adecco, amb la col·laboració de SegurCaixa, ha donat suport un cop més a l’Institut Guttmann. Des de l’any 2006 la Fundación Adecco ha col·laborat en diferents projectes de l’Institut Guttmann que afavoreixen la rehabilitació integral de persones afectades per una gran discapacitat física d’origen neurològic. Juntament amb diverses entitats del teixit empresarial català, s’ha donat suport a l’activitat de l’Institut Guttmann.

Enguany, juntament amb SegurCaixa, es posaran en marxa dos projectes amb una aportació que arriba als 46.800 euros i que permetrà crear una Guia de Suport per a cuidadors familiars de persones amb lesió medul·lar o dany cerebral adquirit titulada “¡Perquè tu ets important!” i l’equipament de l’Àrea de Teràpia Ocupacional.

El passat 1 d’octubre, el subdirector d’organització i RRHH de SegurCaixa Holding, Jesús García, el director general de la Fundación Adecco, Francisco Mesonero i el coordinador regional d’Adecco, Fco. Javier Pérez es van reunir a l’Institut Guttmann amb membres de l’equip directiu de l’hospital. Després de la reunió es va fer un recorregut per les instal·lacions, finalitzant la visita amb el descobriment d’una placa que reconeix el suport de les dues entitats a l’Institut Guttmann.


Francisco Mesonero, director general de la Fundación Adecco, va voler fer referència a l’acord: “ens sentim molt identificats amb el projecte de l’Institut Guttmann i amb els beneficis que aporta per a les persones amb discapacitat. Per això volem seguir donant suport i confiant en una institució de referència que ha demostrat la seva sostenibilitat i aportació a la societat i en especial a aquells que més ho necessiten i les seves famílies”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per fer un comentari al Blog del Amics de l'Institut Guttmann

El seu comentari serà publicat properament.