divendres, 9 d’octubre del 2009

LA INICIATIVA “SPIRIT OF SERVICE” D’A.T.KEARNEY DÓNA SUPORT A L’INSTITUT GUTTMANN

“Spirit of Service”, el projecte en què s’engloben totes les accions de responsabilitat social d’A.T.Kearney, una de les majors consultores de direcció del món, dóna suport al nostre programa d’iniciació i promoció de l’esport adaptat per a persones amb discapacitat física d’origen neurològic. La consultora estratègica A.T.Kearney compte amb una àmplia trajectòria de compromís en l’ajuda a fundacions sense afany de lucre.

La setmana passada A.T.Kearney va organitzar a Barcelona una reunió internacional amb tots els seus directius. Aprofitant la seva estada a la nostra ciutat, el divendres al matí, el President mundial d’A.T.Kearney, Sr. Paul Laudicina i el president d’A.T.Kearney Iberia, Sr. João Pena, van visitar l’Institut Guttmann, per conèixer de més a prop el nostre hospital.

Per la nit, a la Llotja de Mar, es va organitzar un sopar que va reunir més de 300 persones entre consultors i directius de les seus que l’empresa té repartides per tot el món. Al finalitzar el sopar es va lliurar a la nostra Fundació Institut Guttmann un xec per valor de 10.000 €, en un acte presentat per el medalliste olímpic José Luís Doreste. Durant tota la celebració, els professionals d’A.T.Kearney, van seguir demostrant el seu esperit més solidari fent aportacions individuals que van sumar 3.925 € per finançar el programa de la nostra Fundació.


El senyor João Pena, President d’A.T.Kearney Iberia, en el seu discurs d’inauguració de l’acte, va declarar: “Després d’haver visitat les instal·lacions de l’hospital, no només ens va impressionar la qualitat dels seus professionals i dels serveis que ofereixen, sinó la motivació de les persones que van allà a rebre tractament”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per fer un comentari al Blog del Amics de l'Institut Guttmann

El seu comentari serà publicat properament.