divendres, 23 d’abril del 2010

CONVENI SOLIDARI ENTRE L’INSTITUT GUTTMANN I L’INSTITUT DEXEUS

El passat 7 d’abril, l’Institut Guttmann i l’Institut Dexeus van formalitzar la signatura d’un conveni solidari per a l’atenció ginecològica, obstètrica i reproductiva de la dona amb discapacitat.

L’objectiu principal de l’acord és aprofundir en el coneixement de l’especial problemàtica mèdica que afecta les persones amb discapacitat, amb l’objectiu de millorar la seva atenció ginecològica, obstètrica i reproductiva. Ambdues Institucions pretenen crear un espai de coneixement amb l’objectiu de promoure l’assistència, la investigació, la docència i la formació en aquestes atencions.

L'acte de la signatura, presidit per la consellera de Salut, Hble. Sra. Marina Geli, va comptar amb la presència del Dr. Pedro N. Barri, Director del Departament d’Obstetrícia, Ginecologia i Reproducció d’USP Institut Universitari Dexeus i el Dr. Josep M. Ramírez, Director Gerent de l’Institut de Neurorehabilitació Guttmann.

Mitjançant aquest acord, els professionals d’ambdues institucions es comprometen a realitzar sessions clíniques conjuntes, treballs d’investigació i definició de protocols assistencials. També s’organitzaran jornades i seminaris de divulgació científica i interès social sobre la realitat dels pacients amb discapacitat. A més a més s’assignarà un especialista que actuarà com a consultor especialitzat, qui es desplaçarà a l’Institut Guttmann per donar atenció ginecològica, obstètrica i reproductiva als pacients que ho precisin.


Amb aquesta iniciativa, el Departament d’Obstetrícia, Ginecologia i Reproducció d’USP Institut Universitari Dexeus, “Salut de la Dona Dexeus”, ha estat nomenada “Empresa Amiga de l’Institut Guttmann”, per la seva col·laboració solidària i implicació en la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat del nostre país.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per fer un comentari al Blog del Amics de l'Institut Guttmann

El seu comentari serà publicat properament.