dimecres, 5 de maig de 2010

L’Institut Guttmann celebra les VII Jornades d’Esport Inclusiu ‘Mou-te... i Veuràs’

L’Institut Guttmann ha organitzat, el 28 i 29 d’abril, les VII Jornades Inclusives d’Educació Física ‘Mou-te... i veuràs’. Les jornades, que enguany portaven com a lema ‘Educació Física per la Pau’, s’han celebrat a les instal·lacions de l’hospital amb l’objectiu de fer que la inclusió dels infants amb discapacitat a l’escola ordinària sigui cada vegada més una realitat.

Durant dos dies s’han practicat nombrosos esports com ara el tir amb arc, malabars, atletisme, Korfball (bàsquet adaptat), handbol, taka i jocs de repte. A les jornades han participat més de 300 nens i nenes provinents d’una escola d’ESO de Mataró i dues escoles de primària de Barcelona, amb edats compreses entre els 9 i els 13 anys.

L'Institut Guttmann va regalar a tots els nens que van participar a les activitats unes divertides samarretes amb el logo ‘Mou-te... i veuràs’. La institució emmarca aquesta iniciativa dintre de les celebracions del seu 45è aniversari, contribuint d’aquesta manera a la promoció i el desenvolupament d’activitats de prevenció, divulgació i sensibilització social de les persones amb discapacitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per fer un comentari al Blog del Amics de l'Institut Guttmann

El seu comentari serà publicat properament.