dimarts, 30 de novembre del 2010

MOU-TE AMB LA BATUKADA PER LA MARATÓ de TV3

L’Institut Guttmann juntament amb la Fundació Abertis estan organitzant una trobada multitudinària per intentar batre un rècord:

La celebració del major aeròbic inclusiu amb batukada de la història, amb la participació oberta a totes aquelles persones -de totes les edats, adults i infants, amb i sense diversitat funcional- que vulguin mitjançant la seva participació col·laborar en favor de la Marató de TV3 que, enguany, està dedicada a les “lesions medul·lars i cerebrals adquirides”.

L’acte, que comptarà amb la col·laboració tècnica de la Fundació DIR i de diferents grups de percussió pel millor desenvolupament de la performance, se celebrarà el pròxim dimecres dia 15 de desembre, a les 15.30 h, al Pavelló esportiu de l’Hospital de Neurorehabilitació Institut Guttmann a Badalona; camí de Can Ruti s/n.

La Fundació Abertis farà una aportació econòmica per cadascuna de les persones que hi participi, i la quantitat recaptada anirà directament al marcador de la Marató. Una presència multitudinària, quants més millor!, serà fonamental per aconseguir el gran repte: Recaptar fons per destinar-los a la investigació d’aquestes greus afectacions.

Estem segurs que compartirem una estona molt divertida, emocionant i, sobre tot, solidària; en què, una vegada més, demostrarem que tots junts podem assolir els reptes que ens proposem, per molt difícils que aquests ens semblin. Per això, la teva participació és molt important.

Us hi esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per fer un comentari al Blog del Amics de l'Institut Guttmann

El seu comentari serà publicat properament.