divendres, 17 de desembre del 2010

Prop de 800 persones es 'mouen' amb la batukada inclusiva per recaptar fons per la Marató de TV3

L’objectiu era aconseguir el màxim possible de persones participant en l’activitat, ja que la Fundación Abertis feia una aportació econòmica per cadascuna de les persones que hi participessin. Una vegada més, amb el suport i la col·laboració de tots ho vam aconseguir!

Gairebé 800 persones es van donar cita al pavelló poliesportiu de l’Institut Guttmann per participar en l’aeròbic-batukada inclusiva amb l’objectiu de recaptar fons per la Marató de TV3 dedicada enguany a les lesions medul·lars i cerebrals adquirides.

La participació ha estat un èxit i hem comptat amb el suport de moltes persones de la Fundación Abertis i de la Fundación DIR, amb l’assistència de la seva Presidenta, Marta Ferrusola; també ens van acompanyar molts Amics de l’Institut Guttmann i, sobre tot, la majoria dels pacients ingressats a l’hospital i els seus familiars, els pacients en tractament ambulatori i molts dels nostres professionals. També volem destacar la col·laboració d’empreses Amigues com ara Cobega i Nestlé, que ens van fer arribar uns refrigeris per a tots els participants.

A més de la recaptació de diners, l’altre objectiu fonamental a assolir era apel·lar a la conscienciació i la sensibilització envers aquestes lesions, que encara no tenen cura definitiva, i demostrar que la participació i la solidaritat són eines fonamentals per aconseguir qualsevol repte que ens puguem proposar.

Moltes gràcies a tots!

1 comentari:

  1. http://www.youtube.com/profile?user=fbaselga#p/u/6/0nZGJoIHKHw

    m'han tret el sò...

    ResponElimina

Gràcies per fer un comentari al Blog del Amics de l'Institut Guttmann

El seu comentari serà publicat properament.