dimarts, 7 de juny del 2011

El Consell Social es reuneix amb David Bonvehí, diputat de CIU al Parlament de Catalunya

El passat 25 de maig es va celebrar la reunió del Consell Social i de Participació de l’Institut Guttmann amb l’objectiu de presentar els resultats de l’activitat econòmica i social de la institució pel que fa a l’exercici 2010.

Mercè Camprubí -en nom de tots els membres del Consell Social, del que s’estrenava com a Presidenta en substitució de Antoni Vilà- va ser la persona encarregada de donar la benvinguda i agrair la presència del Sr. David Bonvehí, primer diputat al Parlament de Catalunya afectat per una lesió medul·lar. El diputat va ser convidat a participar en aquesta reunió del Consell Social donada la seva condició com a parlamentari i sobre tot, com a expacient del nostre hospital i coneixedor de les inquietuds i necessitats del col·lectiu de persones amb discapacitat de què forma part. El Sr. Bonvehí va assistir a la reunió acompanyat de la Sra. Assumpció Laïlla, Presidenta de la Comissió de Salut del Parlament de Catalunya.




Durant la reunió, el Consell va entregar-li un document de treball on es detallaven algunes de les principals preocupacions del col·lectiu de persones amb discapacitat física, com ara l’adaptació de les normatives sobre els drets de les persones amb discapacitat, la integració laboral i la reforma urgent de les polítiques d’empleabilitat, i el futur de la figura de l’assistent personal, entre d’altres temes d’actualitat.

El diputat Bonvehí es va mostrar agraït per l’oportunitat de participar en la celebració del Consell Social i va manifestar obertament la seva predisposició a col·laborar amb la nostra institució i en tot allò que representi un avenç en la normalització i una més efectiva equiparació en l’exercici dels drets de les persones amb discapacitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per fer un comentari al Blog del Amics de l'Institut Guttmann

El seu comentari serà publicat properament.