dijous, 26 de maig del 2011

NOTA INFORMATIVA DE L'INSTITUT GUTTMANN


L’equip humà de l’Institut Guttmann, en votació celebrada el passat dia 18, va decidir per un 82,9% de vots favorables (amb una participació del 77’68% del seu cens total) ratificar el preacord a què havien arribat la Direcció del Centre i el Comitè d’Empresa per tal de fer front a l’anunciada minoració econòmica de la Contractació-2011 per part del Cat Salut, com a conseqüència de la greu situació econòmica per la qual travessa el nostre país.


L’acord, que s’estableix per un període de dos anys (2011 i 2012), conté com element principal una reducció salarial del 5% de forma lineal, sobre tots els conceptes de la nòmina.


Amb aquest acord, àmpliament debatut per tot el personal de la institució, es persegueixen quatre objectius bàsics:


(i) Retenir el coneixement de la nostra organització, mitjançant el manteniment del major nombre de llocs de treball possible.


(ii) Assegurar la màxima operativitat del nostre hospital (limitant a 20 el nombre de llits que es tancaran durant el mes d’agost, per reduir el cost de les suplències).


(iii) Mantenir integrament la nostra Política de Qualitat Total, així com la continuïtat de tots els nostres programes de recerca translacional; alhora que potenciar noves vies de finançament complementàries.


(iv) Donar continuïtat a la nostra missió institucional de garantir la més ràpida i millor atenció clínica possibles a les persones destinatàries de la nostra atenció especialitzada (Lesió Medul·lar i Dany Cerebral Adquirit).


Amb aquest acord, totes les persones vinculades professionalment a l’Institut Guttmann volem contribuir, de manera responsable i solidària, a la més prompta recuperació econòmica del nostre país i al manteniment de l’Estat del Benestar per al qual hem treballat, amb esforç i esperança, durant els 45 anys de la nostra història.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per fer un comentari al Blog del Amics de l'Institut Guttmann

El seu comentari serà publicat properament.