dilluns, 25 de juliol del 2011

La Infanta Cristina pren possessió de la presidència d'honor de l'Institut Guttmann

El dimecres dia 20 de juliol, SAR la Infanta Cristina assisteix a una reunió de caràcter privat amb els membres del Patronat de l'Institut Guttmann per a la presa de possessió del seu nou càrrec com a Presidenta d'Honor.


Fa aproximadament un any, durant la visita que la Infanta Cristina va realitzar a l'hospital, el Patronat li va manifestar el seu desig que tingués a bé acceptar la Presidència d'Honor de l'Institut Guttmann. El 22 de febrer d'aquest any, la Casa de Sa Majestat el Rei feia arribar un comunicat en què la Infanta Cristina acceptava aquest nomenament.

Durant la reunió, s'han presentat els diferents projectes científics i assistencials que l'Institut Guttmann està duent a terme, així com els principals temes estratègics que actualment aborda la institució com són l'acreditació com a Centre de Referència a nivell nacional en el tractament de la lesió medul·lar i l'ambiciós projecte sociosanitari “Al Cor de la Sagrera”.


En el transcurs de la reunió els membres del Patronat han agraït a la Infanta Cristina, en la seva recent condició de presidenta d'Honor, el seu suport i compromís amb els valors de la institució, així com amb tots els projectes que du a terme per a la consecució dels seus objectius fundacionals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per fer un comentari al Blog del Amics de l'Institut Guttmann

El seu comentari serà publicat properament.