dilluns, 4 de juliol del 2011

La presidenta del Parlament, Núria de Gispert, visita l’Institut Guttmann

La presidenta del Parlament de Catalunya ens va visitar el passat dijous dia 30 de juny, no només per conèixer l’activitat assistencial, científica i docent que desenvolupa el nostre hospital, sinó per mantenir una reunió amb representants del patronat, consell social i equip directiu que li van voler transmetre la necessitat de continuar treballant des del Parlament de Catalunya per la normalització i l’equiparació dels drets de les persones amb discapacitat.




La presidenta, que es va mostrar molt receptiva durant l’exposició, es va comprometre a traslladar als presidents dels diferents grups parlamentaris la necessitat que el Parlament actuï com a catalitzador de totes aquelles mesures que afecten especialment a la normalització de la situació de les persones amb discapacitat com ara la integració escolar, laboral i la reforma urgent d’algunes polítiques socials i assistencials. La Sra. de Gispert va anunciar la seva voluntat de continuar treballant en aquesta línia amb els membres de les diferents comissions parlamentàries en matèria de salut i benestar.


Un cop finalitzada la reunió, Núria de Gispert va fer un recorregut per les instal·lacions del centre i va conversar molt animadament amb diferents pacients que en aquell moment portaven a terme la seva activitat rehabilitadora. La presidenta va voler destacar l’excel·lent feina que l’Institut Guttmann porta a terme des de fa 46 anys així com ‘el compromís i proximitat de la institució envers les persones que en algun moment de la seva vida han patit una discapacitat’.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per fer un comentari al Blog del Amics de l'Institut Guttmann

El seu comentari serà publicat properament.