dijous, 10 de juliol del 2008

El Patronat de l'Institut Guttmann aprova el nou Full de Ruta 2008-2013

Definir com volem que sigui l’Institut Guttmann en el futur, i allò que hem de fer ara, per a que el demà s’assembli al màxim al model que ens hem proposat, és el que recull el document anomenat “Full de Ruta 2008 - 2013” que recentment ha aprovat el Patronat fundacional i que s’ha presentat a tots els que, amb un treball rigorós, compromès i constant, l’hem de desenvolupar.

El Full de Ruta fixa cinc línies estratègiques per reforçar el lideratge de l’Institut Guttmann en neurorehabilitació i que, de manera esquemàtica, són:

· Mantenir els valors de l’Institut Guttmann: especialització, qualitat, innovació, treball en equip, compromís social, proximitat a les persones...

· Treballar per fer del nostre hospital un dels millors del món en la seva especialitat, i per això, continuar comptant amb els professionals més competents, mantenir l’acreditació de la Joint Commission International com a garantia d'excel·lència clínica i organitzativa, i potenciar el nostre institut universitari com a centre de referència europeu per a la investigació traslacional en neurorehabilitació i per a la formació de nous professionals.

· Situar-nos com a centre de referència en l’àmbit dels serveis sociosanitaris i socials especialitzats en neurorehabilitació, per afavorir la independència, autonomia i qualitat de vida de les persones amb gran discapacitat d’origen neurològic i que ja hagin superat la fase de rehabilitació intensiva. Per aquest objectiu comptem amb quatre grans oportunitats: la nostra amplia experiència assistencial, l'important projecte “Al Cor de la Sagrera”, el desenvolupament de la plataforma de telerehabilitació cognitiva i el nostre prestigi institucional.

· Impulsar el desenvolupament territorial de l’Institut Guttmann. Apropar els nostres serveis i el nostre know-how als llocs d’origen dels nostres pacients, facilitant la seva reinserció social, afavorint el seu posterior manteniment, fent més accessibles els nostres serveis, alhora que ampliant la nostra oferta assistencial.

· Assegurar el prestigi social mitjançant la fidelitat als nostres principis i valors institucionals i afavorint, encara més, la visibilitat de la nostra organització.

Objectius, tots ells, certament engrescadors que mostren el dinamisme i la fortalesa de la nostra organització, així com el recolzament institucional amb que comptem. Objectius ambiciosos però possibles en la mesura que ens ho proposem, perquè només amb la voluntat i el compromís de tots podem construir el futur que desitgem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per fer un comentari al Blog del Amics de l'Institut Guttmann

El seu comentari serà publicat properament.