divendres, 10 d’octubre del 2008

VIII Edició dels Cursos d’Especialització en Neurorehabilitació


En arribar la tardor, a l’Institut Guttmann hem iniciat la VIII edició dels Cursos d’Especialització en Neurorehabilitació, que tenen per objectiu promoure la formació altament especialitzada de professionals de la salut vinculats al món de la Neurorehabilitació i alhora, impulsar el coneixement de les tècniques i experiències que afavoreixen la salut i la qualitat de vida de les persones afectades per una gran discapacitat física.

L’equip docent, format per 22 professionals de l’Institut Guttmann, de l’IMAS, de la UB i la UAB, ha preparat per al curs 2008/09, un programa de formació continuada en Neurorehabilitació que comprèn 24 cursos especialitzats de gran interès i utilitat per als professionals que treballen o estan interessats en el món de la discapacitat, en el seu abordatge i en el seu tractament. Els cursos tenen el reconeixement de l’Escola de Postgrau de la UAB, permeten l’obtenció de crèdits ECTS (European Credit Transfer System), a efectes curriculars, i ofereixen la possibilitat d’accedir a la Diplomatura de Postgrau i al Màster en Neurorehabilitació.

En el curs 2008/09, s’han matriculat en total 68 alumnes. Des de l’any 2001, que es va iniciar aquest programa de formació continuada, fins al curs actual, un total de 682 alumnes han seguit els cursos d’especialització, entre els quals, 173 han fet la Diplomatura de Postgrau i 59 el Màster en Neurorehabilitació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per fer un comentari al Blog del Amics de l'Institut Guttmann

El seu comentari serà publicat properament.