divendres, 24 d’octubre del 2008

Formem més monitors GAME OVER


GAME OVER és el lema de la campanya de prevenció d’accidents que a l’Institut Guttmann, juntament amb el Servei Català de Trànsit, estem portant a terme entre el joves catalans i per la qual els monitors voluntaris, víctimes tots ells d’accidents de trànsit i afectats de lesió medul·lar, pretenen fomentar els hàbits de precaució i responsabilitat entre estudiants d’ESO, Batxillerat i Formació professional dels centres educatius de Catalunya.

Davant les nombroses trucades que ens arriben des dels centres educatius de Catalunya sol·licitant una xerrada GAME OVER, els passats dies 14, 21 i 28 d’octubre van tenir lloc les sessions formatives per preparar a nous monitors voluntaris.

El programa de formació dels nous monitors inclou sessions teòriques sobre Educació per a la mobilitat segura dins del Pla de Prevenció Viària i sobre els Aspectes psicològics de l’adolescència. Els futurs monitors participen també durant la formació en diversos tallers de comunicació on se’ls prepara per parlar en públic i enfrontar-se a les possibles preguntes dels joves.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per fer un comentari al Blog del Amics de l'Institut Guttmann

El seu comentari serà publicat properament.