dijous, 30 d’octubre del 2008

L'Institut Guttmann a Madrid

Amb motiu de la celebració del Dia Nacional del Dany Cerebral, el passat dilluns 27 d’octubre, l’Institut Guttmann, en col·laboració amb la Secretaría de Estado de Política Social i amb el suport de la Federación Española de Daño Cerebral, va organitzar una sessió científica per tractar el tema de La Neurorehabilitació Cognitiva.

L’acte que va tenir lloc a l’auditori del CEAPAT, a Madrid, va estar presidit per la Excma.Sra. Amparo Valcarce, secretaria de Estado de Política Social i va comptar amb la intervenció del Dr. Álvaro Pascual-Leone, professor de Neurologia de la Universitat de Harvard, director del Berenson-Allen Center d’estimulació cerebral no invasiva i director de la càtedra de la Fundació BBVA per a la rehabilitació del dany cerebral a l’Institut Guttmann. També hi va participar la Dra. Teresa Roig, responsable de la Unitat de Neuropsicología de l’Institut Guttmann i investigadora principal en els projectes de telerehabilitació cognitiva PREVIRNEC i NeuroPersonalTrainer.

Per la seva part, el Dr. Josep M. Ramírez, director gerent de l’Institut Guttmann, en la inauguració de l’esdeveniment, va voler destacar la importància dels estudis científics en neurorehabilitació i es per això, va explicar, que la Fundació Institut Guttmann ha editat el llibre Tecnologias aplicadas al proceso neurorrehabilitador: estrategias para valorar su eficacia, (volum 19 de la col·lecció BLOCS) que va ser presentat durant el mateix acte pel Dr. Josep M. Tormos, responsable de la Unitat d'Investigació del nostre centre.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per fer un comentari al Blog del Amics de l'Institut Guttmann

El seu comentari serà publicat properament.