dilluns, 20 de juliol del 2009

L’Institut Guttmann obté la reacreditació de la Joint Commission International com a garantia de l’excel•lència clínica i organitzativa.

L’Institut Guttmann ha obtingut la reacreditació Internacional de la Joint Commission on Accreditation of Healthcare Organizations, que és la institució amb major experiència mundial en l’avaluació d’hospitals i organitzacions sanitàries.

Aquesta reacreditació certifica que l’Institut Guttmann compleix els estàndards internacionals de qualitat d’atenció sanitària, eficàcia, eficiència, equitat, seguretat i bona gestió de l’organització, i el situa en el selecte grup dels pocs hospitals d’Espanya que gaudeixen d’aquest reconeixement com la Clínica Universitaria de Navarra i l’Hospital Costa del Sol de Màlaga.
(http://www.jointcommissioninternational.org/)

L’Institut Guttmann fa sis anys que va iniciar aquest procés d’acreditació per tal de ser reconegut en el seu compromís internacional d’assolir la millor qualitat en els seus procediments assistencials i ser un referent en els programes de recerca i innovació dins l’àmbit de la neurorehabilitació..

Aquesta distinció, fruit de la competència, professionalitat i compromís de tot el nostre equip humà, a més de ser un reconeixement a la nostra trajectòria institucional, ens esperona per seguir avançant en una línia de major autoexigència que ens permeti continuar sent una organització excel·lent i un centre de coneixement líder internacionalment en l’àmbit de la neurorehabilitació.

1 comentari:

  1. mi nombre es gonzalo romeo.hace 1 año sufri un locked-in,queria agradecer todo lo que han hecho por mi.uds no saben,bueno,si saben pero no se dan cuenta del bien que me han hecho,y queria agrdecerles de alguna manera,porque no soy catalan pero no senti diferencia alguna,me han cuidado como a un bebe,me han duchado y me han enseñado a vestirme,a ir al baño a hacer mis necesidadescosas basicas que en este estado toman otro color,merci

    ResponElimina

Gràcies per fer un comentari al Blog del Amics de l'Institut Guttmann

El seu comentari serà publicat properament.