dimecres, 23 d’abril del 2008

Caja Navarra col.labora amb l'Institut Guttmann

L’Institut Guttmann és, des de l’any 2007, una de les institucions sense ànim de lucre invitades a presentar els seus projectes en la iniciativa “Tú eliges; tú decides” de l’Obra Social de Caja Navarra. D'aquesta manera, els clients de l’entitat financera poden escollir els projectes als quals volen donar el seu suport econòmic.

Entre les prop de 2.500 opcions disponibles hi ha alguns projectes d’investigació de l’Institut Guttmann, així com el projecte Guttmann Meridiana. Si sou clients de Caja Navarra i voleu col·laborar-hi, podeu trobar més informació a http://www.can.es/.

Aquesta nova fórmula de col·laboració de Caja Navarra s’inscriu dins del criteri denominat “Banca Cívica”, mitjançant el qual els clients tenen dret a saber i decidir en quins projectes s’inverteixen els beneficis dels estalvis que tenen dipositats en aquesta entitat.

Aquesta iniciativa innovadora ha despertat l’interès de nombroses institucions financeres d’arreu del món i ha estat presentada a la trobada anual internacional de fundacions, celebrada a Londres a finals del 2007, com a exemple d’un gran èxit en “mobilització i participació social” per a les organitzacions que busquen noves fórmules de col·laboració entre donants i projectes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per fer un comentari al Blog del Amics de l'Institut Guttmann

El seu comentari serà publicat properament.