dimecres, 23 d’abril del 2008

Les XX Jornades Tècniques, el referent internacional en rehabilitació i regeneració de la lesió medul.lar

Els propers 5 i 6 de juny se celebraran les XX Jornades Tècniques de l’Institut Guttmann. Enguany tindran lloc dins del marc d’AVANTE, el primer saló per a l’autonomia personal i qualitat de vida de Fira Barcelona i s’organitzen conjuntament amb l’Institut de Neurociències de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Al Recinte Gran Via de Fira Barcelona, aquest any es reuniran reconeguts professionals de l’àmbit internacional especialitzats en lesió medul·lar que presentaran els últims avenços en matèria d’investigació relacionats directament amb la rehabilitació d’aquest tipus de lesió i sobre les perspectives de regeneració.

Sota el lema Spinal Cord Injury: Regeneration and Rehabilitation, l’objectiu d’aquest simposi és unir en un únic debat els coneixements més actuals al voltant de la lesió medul·lar i les estratègies més innovadores per a la seva eficaç rehabilitació i futura reparació.

A més d’aquest simposi, el dijous 5 de juny se celebrarà un seminari sobre Estimulació Cerebral no Invasiva en Neurorehabilitació a partir dels treballs desenvolupats al nostre hospital dins de la Càtedra BBVA d’investigació traslacional per a l’optimització de la plasticitat en la neurorehabilitació, que dirigeixen el professor Àlvaro Pascual-Leone amb el doctor Josep M. Tormos. El seminari comptarà amb la participació del professor de Psiquiatria i Ciències Bioambientals de la Universitat de Califòrnia, Joaquim Fuster, que també és col·laborador del Semel Institute for Neurosciencie and Human Behavior de la mateixa universitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per fer un comentari al Blog del Amics de l'Institut Guttmann

El seu comentari serà publicat properament.