dimecres, 23 d’abril del 2008

L’Institut Guttmann guanya el premi Reina Sofía 2007

El 12 de desembre del 2007, el jurat dels Premios Reina Sofía 2007 de Rehabilitación y de Integración, que convoca el Real Patronato sobre Discapacidad, va emetre el seu veredicte a favor de concedir el premi a la candidatura presentada per l’Institut Guttmann. En la resolució publicada en el BOE 311, de 28 de desembre de 2007, el Real Patronato va atorgar el premi a la candidatura espanyola a l’Institut Guttmann, en virtut de l’equilibri i l’excel·lència en tots els aspectes pertinents al camp de la rehabilitació i la integració de les persones amb discapacitat, que la nostra institució ha desenvolupat, de manera continuada, des de fa 42 anys.

L’acte de lliurament dels premis, en què la Fundació ONCE col·labora amb la dotació econòmica del premi a la candidatura espanyola, va tenir lloc el 13 de febrer, al migdia, a la seu del Ministeri de Treball, a Madrid. Van presidir l’acte la secretària d’estat de Serveis Socials, Amparo Valcarce, el secretari d’estat de Justícia, Julio Pérez i la directora tècnica del Real Patronato sobre Discapacidad, Mercedes Sánchez.

El president del Patronat de l’Institut Guttmann, Juan Echevarría, va rebre el diploma acreditatiu del guardó i, en nom dels membres del Patronat i de tots els professionals de l’Institut Guttmann, va adreçar unes paraules de gratitud al jurat i als representants de les institucions presents a l’acte, posant èmfasi en que aquest premi significa un reconeixement molt important a la labor realitzada en el passat i en el present però, sobretot, esdevé una oportunitat per al futur de la nostra institució.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per fer un comentari al Blog del Amics de l'Institut Guttmann

El seu comentari serà publicat properament.